Over ons

Strand Horst Events

Bedrijfsuitje in Harderwijk met een sportieve zeskamp.Strand Horst Events richt zich op het organiseren van diverse leuke activiteiten die op- of bij het strand plaats kunnen vinden. Hierbij is het belangrijk dat iedereen even met een grote glimlach helemaal “los kan gaan”.

Waar gaat dit nou beter dan op het strand met de wind door je haren, de zon in je gezicht en uitzicht over het water….?!

Vrijgezellenfeest – op stap met de vriendengroep  – sportdag met school – teambuilding – afdelingsuitje of verjaardagsfeest…., bij ons bent u aan het juiste adres om uw dag lekker actief in te vullen.
Ook voor de zwaardere teamtrajecten zit u bij ons goed!

Strand Horst Events werkt voor zowel particuliere als zakelijke groepen. Ook voor organisatiebureaus zijn wij een prima sparringspartner en een geweldige evenementen locatie.

Ziet u uzelf al zitten na een heerlijke sportieve middag? Lekker onderuit gezakt op het strand, genietend van onze geweldige Beach BBQ van de beste slager in Harderwijk? U hoort om u heen alle sterke verhalen van uw vrienden of collega’s over deze dag….. Dat is toch een prachtige manier om zo’n dag af te sluiten?!
Wilt u zelf ook een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseren? Neem dan nu via het contact formulier contact met ons op!Specialist in sportieve bedrijfsuitjes op het strand.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Teambuilding
  • Communicatie trainingen.

Enkele klanten die u voor gingen:

 

Share