Bedrijfsuitje Zeewolde, Beachvolleybal toernooi met afsluitende BBQ.

Bedrijfsuitje Zeewolde, Beachvolleybal toernooi!

Bedrijfsuitje in Zeewolde? Wij helpen u graag met bijvoorbeeld een Beachvolleybal toernooi of leuke zeskamp!

Bedrijfsuitje Zeewolde,

Strand Horst Events is gevraagd om een bedrijfsuitje te organiseren voor een groep van 45 personen. Men wilde een sportief toernooi wat voor alle leeftijden te behappen was met afsluitende BBQ op het strand. Voor deze klant hebben we een leuk Beachvolleybal toernooi georganiseerd bij strandpaviljoen Kaap Flevo in Zeewolde. Zeewolde heeft een mooi groot strand wat uitermate geschikt is voor een partijtje Beachvolleybal.
Vroeg in de middag kwamen alle deelnemers vanuit diverse vestigingen uit Nederland naar Zeewolde waar ze hartelijk ontvangen werden met koffie, thee of fris en wat lekkers.

Toen iedereen voorzien was volgde er een korte briefing met de spelregels waarna de teams werden samengesteld. Het was erg mooi weer dus nadat iedereen de nodige zonnebrand op had gesmeerd konden we het strand op om te beginnen met het Beachvolleybal toernooi. Alle teams speelde verschillende rondes waarbij steeds de score aan de scheidsrechter door werd gegeven. Na een 5-tal spelrondes rolde was de speeltijd voorbij en kon men op het grote terras van Kaap Flevo lekker in de zon nagenieten onder het genot van de nodige (lekker koude) drankjes!

Na de bekendmaking van het winnend team van die middag kon iedereen aanschuiven aan de uitstekend verzorgde Beach BBQ. Onder het genot van een goede variatie aan vlees en lekkere frisse zomerse salades werd er nog lang nagepraat in een erg relaxte sfeer.

 

Share