Bedrijfsuitje Harderwijk-actief bedrijfsuitje op het strand!
  • Bedrijfsuitje met Strand Horst Events, de specialist in sportieve bedrijfsuitjes in Harderwijk en Zeewolde.
Bedrijfsuitje in Harderwijk met een sportieve zeskamp.

Bedrijfsuitje in Harderwijk organiseren?

Strand Horst Events verzorgt al enige jaren actieve en sportieve bedrijfsuitjes op het strand bij Harderwijk! Met een jong en enthousiast team staan wij voor u klaar om uw dag vlot te laten verlopen. Een beachvolleybal toernooi voor uw afdeling of gaat u liever voor de zeskamp? We hebben vele mogelijkheden allemaal in eigen beheer! Ieder jaar weer mogen wij weer vele bedrijfsuitjes organiseren in de omgeving van Harderwijk. Wij zijn gespecialiseerd in actieve bedrijfsuitjes op het strand!

Bedrijfsuitje met aansluitende BBQ op het water met de Borrelboot.Kijk hieronder snel verder naar de verschillende mogelijkheden die we in ons eigen beheer hebben.
Wist u dat wij ook een overheerlijke BBQ voor u kunnen verzorgen op onze grote en luxe BBQsloep (tot 60 personen!)? Ziet u uzelf al met uw collega’s de ondergaande zon tegemoet varen? Lekker op het water met een heerlijk koud biertje of glaasje wijn en om u heen hoort u alle sterke verhalen van die dag. Het zacht zoemend geluid van de boot, het getwetter van vogels of gewoon lekker jullie eigen feest- of lounge muziek uit de speakers. Zo geniet iedereen van de zonsondergang aan het water en de gezelligheid gaat natuurlijk nog lang door!
Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via het contact formulier.

Share

Sloepverhuur voor bedrijfsuitje

Ruime en unieke sloep voor uw bedrijfsuitje die van alle gemakken voorzien is. Ruime toilet aan boord, veel loopruimte, koffie & thee, professionele muziek installatie met Bluetooth, uitgebreide mogelijkheden voor lunch en BBQ. U heeft al een bedrijfsuitje vanaf € 19,- euro pp!

€19,- pp (v.a.)

Sloep huren Harderwijk

Sloep huren bij Harderwijk met een lekkere BBQ op het water. Biertje erbij en een lekker flesje wijn op tafel en genieten maar!

Communicatie training

Communicatietraining met Insights Discovery® waarbij de deelnemers snel inzicht krijgen in elkaars voorkeuren voor gedrag. Elke deelnemer krijgt ook een zeer uitgebreid persoonlijk Insights Discovery® Profiel met daarin diverse handvatten voor betere communicatie en efficiënter werken.

Zeskamp

De zeskamp is weer helemaal terug van weggeweest en nu razend populair! Actie en hilariteit gegarandeerd! Durf jij het aan? Kijk snel verder!

€39,95

Powerkiten

In een leuke clinic leert u hoe u de powerkite onder controle kunt houden. Als het een beetje waait wordt u op het einde zelfs door de vlieger over het strand vooruit getrokken! Dit is een hele belevenis en spierpijn de volgende dag is bijna een garantie. Erg leuk voor een vrijgezellenfeest!

Bruggen bouwen

Bruggen bouwen is een echte teamopdracht bij uitstek! Bouw met je team binnen de gestelde tijd een brug naar de andere kant vd sloot met de beschikbare materialen. Welk team werkt het meest efficiënt en waarom?

Slackline

Slacklinen is dé hit van 2012! Balancerend op een brede spanband verzameld u punten door afstand af te leggen, zo lang mogelijk te balanceren of door een wervelende truc die niemand van u verwacht had!

Knopenspel

Bij het knopenspel komt het aan op teamwork en behendigheid. Het lijkt zo simpel…. Welk team komt hierbij als winnaar uit de bus?

Jenga XL

Jenga XL is echt een behendigheids spel met een grote fun factor. Het is een exacte kopie van het welbekende familiespel maar dan 10 x zo groot. Bouwt jouw team de hoogste Jenga toren?

Beach estafette

Op ieder onderdeel zijn punten te verdienen en uiteraard gaat ieder team keer op keer voor de overwinning. Bij de beach estafette draait het vooral om plezier, sportiviteit en samenwerken. Klik op de foto voor meer info.

Beachvolleybal

Op onze proffesionele beachvolleybal banen kunt u een leuke competitie spelen met de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf. Actie en sportiviteit gegarandeerd. Lees hier verder....

Bamboe toren bouwen

Bouw met jouw team de hoogste bamboe toren! Samenwerken - Communiceren - Competitie Lees hier verder.......

Wandelende A-Frames

Bouw met uw team een groot A frame, zet hier één van uw teamleden in en leg zo snel mogelijk een parcours af! Actie én hilariteit gegarandeerd!!! Iedere deelnemer moet een keer in de A staan! Kijk snel verder voor meer informatie.....

Boogschieten

Laat de avonturier in je naar boven komen en voel hoe het is om de pijl met bijna 300 km/u de boog te zien verlaten op weg naar de hoofdprijs….

Bedrijfsuitje in Zeewolde

Bedrijfsuitje in Zeewolde organiseren? Laat u verassen door onze diverse arrangementen. Lekker actief buiten op het strand bezig zijn om daarna heerlijk chill af te sluiten met een lekker Beach BBQ

Bedrijfsuitje in Harderwijk

Bedrijfsuitje in Harderwijk organiseren? Wat dacht u van een leuk actief programma op de stranden bij Harderwijk? Wij helpen u graag op weg met een samenstellen van een leuk programma.

Bedrijfsuitje actief

Op zoek naar een actief Bedrijfsuitje? Wij helpen u graag verder! Strand Horst Events helpt jaarlijks vele mensen aan grote sportieve glimlach op het strand. Lees snel verder....!

Bedrijfsuitje Strand

Een bedrijfsuitje op het strand organiseren? Dan moet u uiteraard bij Strand Horst Events zijn! Wij zijn dé specialist in deze regio in actieve beachevents waarbij iedereen even lekker los kan gaan.

Vrijgezellenfeest vrouwen

Vrijgezellenfeest voor vrouwen! Strand Horst Events weet iedere keer weer een goede balans te vinden tussen actie en gezelligheid bij een vrijgezellenfeest voor de dames.

Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest voor mannen! Diverse leuke actieve onderdelen voor een vlot programma op het strand. Competitie en plezier met uiteraard een overheerlijke Beach BBQ om af te sluiten!

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren? Wij zijn dé specialist voor een actief vrijgezellenfeest op het strand bij Harderwijk!