Vrijgezellenfeest mannen, actie op t strand van Harderwijk of Zeewolde
  • Actief vrijgezellenfeest mannen in Harderwijk.

Vrijgezellenfeest voor mannen organiseren?

Vrijgezellenfeest mannen in Harderwijk.In de gezellige jachthaven van Strand Horst organiseren wij regelmatig een vrijgezellenfeest op het strand met leuke sportieve activiteiten. Denk eens aan een leuke zeskamp of bijvoorbeeld een clinic boogschieten, even écht ouderwets lekkere competitie met en tegen elkaar! Voor vrijgezellenfeesten vanaf 12 personen kunnen we een leuk programma samenstellen.
De zon in je gezicht, lekker aan het water en even helemaal los gaan!

Uiteraard kan dit aangevuld worden met een overheerlijke BBQ op de Borrelboot waarbij je met een biertje in de hand nog eens even lekker na kunt chillen op de gezelligste sloep van midden Nederland!

Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden om jullie vrijgezellenfeest invulling te geven:

Sloepverhuur voor bedrijfsuitje

Ruime en unieke sloep voor uw bedrijfsuitje die van alle gemakken voorzien is. Ruime toilet aan boord, veel loopruimte, koffie & thee, professionele muziek installatie met Bluetooth, uitgebreide mogelijkheden voor lunch en BBQ. U heeft al een bedrijfsuitje vanaf € 19,- euro pp!

€19,- pp (v.a.)

Sloep huren Harderwijk

Sloep huren bij Harderwijk met een lekkere BBQ op het water. Biertje erbij en een lekker flesje wijn op tafel en genieten maar!

Communicatie training

Communicatietraining met Insights Discovery® waarbij de deelnemers snel inzicht krijgen in elkaars voorkeuren voor gedrag. Elke deelnemer krijgt ook een zeer uitgebreid persoonlijk Insights Discovery® Profiel met daarin diverse handvatten voor betere communicatie en efficiënter werken.

Zeskamp

De zeskamp is weer helemaal terug van weggeweest en nu razend populair! Actie en hilariteit gegarandeerd! Durf jij het aan? Kijk snel verder!

€39,95

Powerkiten

In een leuke clinic leert u hoe u de powerkite onder controle kunt houden. Als het een beetje waait wordt u op het einde zelfs door de vlieger over het strand vooruit getrokken! Dit is een hele belevenis en spierpijn de volgende dag is bijna een garantie. Erg leuk voor een vrijgezellenfeest!

Bruggen bouwen

Bruggen bouwen is een echte teamopdracht bij uitstek! Bouw met je team binnen de gestelde tijd een brug naar de andere kant vd sloot met de beschikbare materialen. Welk team werkt het meest efficiënt en waarom?

Slackline

Slacklinen is dé hit van 2012! Balancerend op een brede spanband verzameld u punten door afstand af te leggen, zo lang mogelijk te balanceren of door een wervelende truc die niemand van u verwacht had!

Knopenspel

Bij het knopenspel komt het aan op teamwork en behendigheid. Het lijkt zo simpel…. Welk team komt hierbij als winnaar uit de bus?

Jenga XL

Jenga XL is echt een behendigheids spel met een grote fun factor. Het is een exacte kopie van het welbekende familiespel maar dan 10 x zo groot. Bouwt jouw team de hoogste Jenga toren?

Share

Ja ik wil graag meer informatie ontvangen!