Sloep huren Harderwijk - Een sloep huren met uw familiedag.
  • Bedrijfsuitje Strand Horst op de Borrelboot, de gezelligste sloep van Midden Nederland!

Sloepverhuur voor grote groepen in Harderwijk en Zeewolde!

Het is erg leuk om voor uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest onze grote luxe sloep te huren. Even lekker helemaal weg uit de alledaagse rompslomp en gewoon eens lekker genieten met elkaar op het water.

We hebben verschillende mooie vaarroutes waarbij we ook enkele gezellige haventjes en eilandjes aandoen. Uiteraard kunt u de vaartocht combineren met verschillende arrangementen of met bijvoorbeeld een leuke sportieve activiteit in de gezellige jachthaven op Strand Horst.
De mogelijkheden zijn legio en wij denken graag met u mee!

Onze sloep is als enige sloep in de hele regio goedgekeurd door de Scheepvaart Inspectie! Dit betekend dat onze boot veilig is voor het varen met maximaal 61 passagiers. We hebben een schone en stille scheepsmotor en er zijn voldoende reddingsmiddelen aan boord voor alle opvarenden.

Kijk voor meer informatie over de arrangementen voor de sloepverhuur met grote groepen op Borrelboot Harderwijk

Sloepverhuur voor grote groepen in Harderwijk en Zeewolde.
Zoekt u een mooie grote sloep voor uw gezelschap in Harderwijk of Zeewolde? vult u dan aan de rechterzijde van deze pagina het contactformulier in! >>>>

Deze schitterende megasloep ligt in de jachthaven van Strand Horst direct aan het Wolderwijd. Gratis parkeren voor de deur en direct aan de A28 afrit 11 (strand horst).
Bekijk hieronder enkele foto’s van de Borrelboot, sloepverhuur voor grote groepen:

Share

Ja ik wil graag meer informatie ontvangen!