Teambuilding in Harderwijk aan de hand van Insights Discovery.

Teambuilding

Teambuilding op het strand bij Harderwijk!

In Nederland hebben wij de neiging om alles wat maar enigszins te maken heeft met samen iets leuks doen al meteen teambuilding te noemen. Natuurlijk komt “leuke dingen doen” de onderlinge sfeer ten goede maar eigenlijk heb je het dan gewoon over een bedrijfsuitje. Bij teambuilding ga je te werk in kleinere groepen en wordt er een inhoudelijk stuk gekoppeld aan een praktisch gedeelte en dit wordt dan uiteraard ook nog geëvalueerd.

Strand Horst Events is gelicenseerd om te werken met Insights Discovery.
Bij al onze teambuilding trajecten werken we vanuit de basis met de principes van Insights Discovery omdat deze makkelijk te onthouden zijn en ook erg makkelijk toepasbaar zijn. In een korte workshop leert u meer over uw drijfveren, uw gedragsvoorkeuren, uw kwaliteiten en eventuele valkuilen. In de middag hebben we dan één of meerdere outdoor activiteiten waarbij u de opgedane kennis in praktijk gaat brengen. Na iedere activiteit zullen we kort evalueren hoe jullie als groep reageren om te kijken of het bij de volgende opdracht anders gaat.

Tijdens deze teambuilding krijgen jullie meer inzicht in elkaar als team en leer je elkaars verschillen en kwaliteiten ook meer te waarderen.
Wilt u meer informatie over onze teambuilding arrangementen neem dan nu contact met ons op middels het contact formulier.

Share