Sloepverhuur met BBQ voor uw bedrijfsuitje - sloepverhuur grote groepen!
  • Bedrijfsuitje Strand Horst op de Borrelboot, de gezelligste sloep van Midden Nederland!

Sloepverhuur met BBQ arrangement

Sloepverhuur voor grotere groepen met all-in BBQ arrangement vanuit de gezellige jachthaven op Strand Horst. U organiseert een bedrijfsuitje of familiedag? Dan zit u al snel op meer dan 15 personen en die passen niet in een gewone sloep! Wij hebben de oplossing voor u ….. De Borrelboot in Harderwijk en Zeewolde is een enorme oude reddingssloep die we verbouwd hebben tot een grote luxe sloep speciaal voor een bedrijfsuitje of familiedag. Als enige sloep in de hele regio zijn wij goedgekeurd door de Scheepvaart Inspectie tot maximaal 61 passagiers…!!! Dat wil zeggen dat er een stille en milieuvriendelijke motor in de sloep zit, er voldoende zitplaatsen en reddingsmiddelen aanwezig zijn en u gegarandeerd bent van een veilige boot!

Als u op zoek bent naar sloepverhuur voor grotere groepen (15 – 61 personen) dan bent u bij De Borrelboot aan het juiste adres! We werken uitsluitend met plaatselijk leveranciers en voorzien u daarmee van verse en kwalitatief goede producten voor uw lunch, diner, of BBQ

Een BBQ op het water is een waar feest! We vertrekken vanuit jachthaven Strand Horst en hebben diverse mooie vaarroutes waarbij we enkele eilandjes en gezellige haventjes aandoen. Uiteraard kunnen we uw gezelschap ook op een andere plek ophalen. Denk daarbij aan:

  • Het Erkemederstrand
  • Strand Nulde
  • Zeewolde
  • Harderwijk
  • HMS
  • Vakantiepark Molecaten

Als u meer wilt weten over ons BBQ arrangement op de Borrelboot kijkt u dan even op deze pagina van de Borrelboot. (deze pagina opent in een nieuw venster!)

Share

Ja ik wil graag meer informatie ontvangen!