Jachthaven Strand Horst, de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje!

Jachthaven Strand Horst

Jachthaven Strand Horst is onze vaste locatie

Jachthaven Strand Horst. De ideale locatie voor uw bedrijfsuitje aan en op het water.

De gezellige jachthaven Strand Horst is onze vaste locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De jachthaven bied naast ruim 500 ligplaatsen ook ruimte voor vertier. Naast de haven is een grasveld met enkele speeltoestellen en een mooi klein strandje. En precies daar organiseren wij met Strand Horst Events vaak een bedrijfsuitje. Dit is een mooie plek waar u bent omringt door het water. Aan de ene kant kijkt u uit over de jachthaven en aan de andere kant kijkt u uit over het Nuldernauw en de vele bootjes die daar op een mooie dag passeren. Nette sanitaire voorzieningen zijn hier aanwezig.

Jachthaven Strand Horst is een ideale plek om alle rompslomp van de werkvloer even overboord te zetten en om samen met uw collega’s te genieten van enkele leuke activiteiten. Uiteraard wilt u zo’n dag graag in stijl afsluiten. Daarvoor hebben wij De Borrelboot al voor u klaarliggen! Dit is een grote en luxe sloep voor maximaal 60 personen. Aan boord is een ruim toilet. We hebben een goede muziek installatie en koffie en thee zijn standaard aan boord inbegrepen. U vaart met uw gasten de ondergaande zon tegemoet terwijl u geniet van een heerlijke en goed verzorgde BBQ op het water. Muziekje aan en een lekker koud flesje bier of een goed glas wijn maken deze dag helemaal compleet!

Jachthaven Strand Horst is direct gelegen aan de A28, afrit 11 “strand horst”. Er is een grote parkeerplaats met veel gratis parkeerruimte.

Kom gerust eens langs om de locatie en/of de Borrelboot te bekijken. (van te voren even bellen met 0621546216)

Share