Boogschieten Harderwijk - Sportief bedrijfsuitje op het strand!
  • Clinic Boogschieten in Harderwijk.

Boogschieten in Harderwijk is weer helemaal terug!

Boogschieten in Harderwijk is helemaal terug van weggeweest! Begin 2017 hebben we een schitterende vaste locatie in gebruik genomen voor al onze actieve strand evenementen in de mooie en gezellige Jachthaven van Strand Horst. Hier kunnen we het boogschieten 100% veilig én op een hele mooie locatie aan het strand beoefenen. Boogschieten wordt geboekt als onderdeel van een zeskamp óf gewoon als losse activiteit, al dan niet in combinatie met een andere activiteit.

Boogschieten met een bedrijfsuitje van de Universiteit Utrecht

Een clinic duurt 45 of 60 minuten en je kunt met maximaal 24 personen tegelijk schieten. Bij grotere groepen combineren we het boogschieten altijd met een andere activiteit zodat we twee groepen kunnen maken die halverwege wisselen van activiteit.

Na ontvangst en kennismaking met de instructeurs krijgt u gezamenlijk een korte uitleg over de basis technieken van het handboogschieten. Daarna schiet iedereen 3 test pijlen om te oefenen waarna de wedstrijd begint. Per team houden we de totaal score bij en in verschillende rondes werken we naar de eindstand toe.

Bedrijfsuitje:

Boogschieten is een leuke activiteit waarbij concentratie en ontspanning voorop staan. Onze instructeurs houden de veiligheid voor u in de gaten en u kunt even lekker de “Robin Hood” uithangen met vrienden of collega’s.

Boogschieten in Harderwijk met uw bedrijfsuitje. Erg leuk!Handboogschieten is erg leuk als bedrijfsuitje! Wie van uw collega’s is de nieuwe Robin Hood van uw bedrijf en welk team gaat er met het hoogste aantal punten vandoor?

U kunt bij ons al komen schieten vanaf 10 personen:
€ 19,95 per persoon voor 45 minuten
€ 22,50 per persoon voor 60 minuten

Alle prijzen zijn inclusief btw, professioneel materiaal en begeleiding.

Krijgt u er ook al zin in? Wij verwelkomen u graag op Strand Horst! Neem voor meer informatie over een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest gerust eens contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Bekijk hieronder enkele foto’s van een clinic boogschieten op Strand Horst bij Harderwijk:

Share

Ja ik wil graag meer informatie ontvangen!