Onze vernieuwde sloep voor bedrijfsuitje of familiedag - Sportief bedrijfsuitje op het strand!

Grote sloep te huur voor bedrijfsuitje of familiedag.

In 2014 hebben we een grote sloep aangeschaft en daarvan ziet u nog steeds oude foto’s in de diverse blogs staan zoals de sloep toen was. In de winter van 2014/2015 hebben we in 4 maanden tijd deze sloep een complete make over gegeven naar een hippe luxe sloep die van alle gemakken voorzien is en -heel belangrijk- ook door de scheepvaartinspectie is goedgekeurd voor commerciële vaart met passagiers!!!

2014 Sloep huren met familiedag in Harderwijk.

Van oude reddingssloep…….

Deze sloep gaat nu door het leven als “Borrelboot Harderwijk” en zij wordt vooral ingezet voor bedrijfsuitjes en familiedagen maar ook worden we regelmatig ingezet voor een jubileum, een businessborrel of een trouwerij.

Bekijk hier de website van de Borrelboot.

 

 

 

 

Bedrijfsuitje met sloepverhuur voor een grote groep tot 60 personen.

….. naar hippe trendy sloep voor uw bedrijfsuitje of familiedag!

Onze sloep is al enige sloep in de hele regio goedgekeurd voor het varen met grote groepen. Als je normaal ergens een sloep huurt dan mag je hier maar met maximaal 12 personen op varen. Bij ons op de sloep mag je met maximaal 60 gasten aan boord rondvaren. Uiteraard zorgen wij voor de schipper en een maat zodat jullie lekker van jullie bedrijfsuitje of familiedag kunnen genieten.
Wilt u een lunch of BBQ aan boord? Ook dat kan uiteraard bij de Borrelboot! We werken samen met een goede cateraar en tot 40 personen kunnen we de BBQ zelfs gewoon al varend aan boord houden. Boven de 40 personen leggen we ivm de veiligheid liever even aan bij een van de eilandjes!

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren en bent u op zoek naar een unieke beleving?
Wij denken graag met u mee over de invulling van bijvoorbeeld een sportieve activiteit gevolgd door een heerlijke BBQ op de sloep waarbij u de ondergaande zon tegemoet vaart.
Neem gerust contact met ons op!
Bekijk hieronder enkele foto’s van succesvolle bedrijfsuitjes die u voorgingen.

Bedrijfsuitjes op Borrelboot Harderwijk

Share