Sloepverhuur voor vrijgezellenfeest - Sportief bedrijfsuitje op het strand!

Sloepverhuur voor vrijgezellenfeest in Harderwijk

Zaterdag 14 mei hadden we nog een last-minute aanvraag voor een BBQ arrangement voor een vrijgezellenfeest. Om 17.00 uur hebben we de deelnemers opgepikt in de gezellige jachthaven van Strand Horst. Het bier stond koud, de BBQ stond klaar en na een korte briefing konden we uitvaren. Gelukkig hadden we de week ervoor onze overkapping geïnstalleerd op de sloep waardoor we gegarandeerd droog zaten. Het was een onstuimig dagje met een dikke windkracht 6 op het Wolderwijd. Er stonden behoorlijke golven maar gelukkig hebben wij een hele grote boot waardoor de mensen bijna niet nat worden. Ook kennen wij alle plekjes om heerlijk relaxed te kunnen BBQ’en. Zelfs met windkracht 6!! Zo weet u ook zeker dat u écht kunt genieten van uw vrijgezellenfeest!

BBQ aan boord van onze grote luxe sloep voor een vrijgezellenfeest in Harderwijk.De deelnemers van het vrijgezellenfeest zaten ondertussen lekker aan het bier en de muziek ging ook al plankgas! Op de vraag of ze al honger hadden volgde een instemmend gejuich met het uitzicht op een lekkere BBQ. Zo gezegd zo gedaan en we hebben de BBQ vast aangezet om op te warmen. Niet veel later voeren we het haventje binnen van een klein onbewoond eilandje waar we de Borrelboot aan de steiger hebben afgemeerd. Hier lagen we helemaal uit de wind en zelfs de zon kwam af en toe nog doorzetten!

Al gauw lagen de eerste stukken vlees lekker te bakken op de BBQ en werdt het stokbrood gesneden en werden alle salades en sauzen klaar gezet. De eerste sterke verhalen over de vrijgezel gingen al rond en de sfeer zat er lekker in!
Een uurtje later was iedereen uitgegeten en hebben we de trossen weer los gegooid om de vaartocht te vervolgen. Na een mooie vaartocht en de nodige biertjes die weggetikt werden kwam de haven weer in zicht en even later legden we aan in de jachthaven.

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest!

Zelf ook een leuk vrijgezellenfeest organiseren? Vul dan snel het contact formulier in aan de rechterkant van deze pagina! >>>

Vrijgezellenfeest sloepverhuur met BBQ 14 mei 2016

Share