Bedrijfsuitje Zeewolde - Actief bedrijfsuitje bij Kaap Flevo Zeewolde

Actief bedrijfsuitje in Zeewolde

Bedrijfsuitje in Zeewolde voor Genalice BV uit Harderwijk.

Een bedrijf uit Harderwijk is op zoek naar een leuke en sportieve invulling van hun bedrijfsuitje. Strand Horst Events is benadert en wij hebben een programma voor ze samengesteld waarbij iedereen lekker los kon gaan. De deelnemers werden ontvangen bij strandpaviljoen Kaap Flevo in Zeewolde met een lekker bakje koffie en iets lekkers. Nadat iedereen de koffie op had werden ze door de instructeurs van Strand Horst Events opgehaald en kregen zij een korte briefing van wat zij in de middag konden verwachten tijdens dit actieve bedrijfsuitje. We hebben twee teams gemaakt die streden om de eer van de dag en competitie spirit was ruim voldoende aanwezig!

Actief bedrijfsuitje in Zeewolde bij Kaap Flevo op het strand. Erg leuke activiteit voor een bedrijfsuitje!Voor dit bedrijfsuitje hadden wij een sportieve zeskamp opgezet waarbij de teams op verschillende onderdelen punten konden verdienen. Beide teams begonnen op de wereldbal en dat leverde al meteen hilarische momenten op. Ze kregen zelfs binnen de kortste keren bekijks van passanten op de boulevard. Hierdoor deden de deelnemers er zelfs nóg een schepje bovenop. De verschillende onderdelen die achtereenvolgens aan bod kwamen waren:

  • Wereldbal
  • Funslang
  • 4-persoons Skippyslang
  • Vliegend tapijt
  • Slacklinen
  • Wandelende A-frames bouwen

Opvallend was dat bij het onderdeel “Skippyslang” veel mannelijke deelnemers er achter kwamen dat hun conditie tóch ietsje minder was dan ze aanvankelijk deden voorkomen. Dit tot groot plezier van enkele dames. Het was een mooie competitie tussen de twee teams die elkaar tot het uiterste dreven om te kunnen winnen. Bij het slacklinen werden de deelnemers uitgedaagd om goed te focussen om balans te vinden en ook dat had vele hilarische momenten tot gevolg. De zeskamp werdt afgesloten met een wedstrijdje wandelende A-frames bouwen en daarmee een parcours aflopen. Het heerlijke strandweer hielp hier absoluut mee aan de super gezellige sfeer rondom paviljoen Kaap Flevo. Na afloop van het actieve gedeelte op het strand ging de groep heerlijk genieten van een overheerlijke Beach BBQ op het terras bij Kaap Flevo. En daarmee kwam er wederom een einde aan een leuk actief bedrijfsuitje in Zeewolde.

Actief bedrijfsuitje in Zeewolde met oa Wandelende A-frames bouwen. Actief bedrijfsuitje bij Kaap Flevo in Zeewolde.

 

Share