Pizza Cruise in Harderwijk - Absolute topper voor een bedrijfsuitje!
  • Pizza-cruise in Harderwijk. Natuurlijk op de Borrelboot!

Pizza-Cruise Harderwijk voor uw bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje op de Borrelboot met een echte Pizza Cruise! De pizza-cruise in Harderwijk is een absolute topper voor uw bedrijfsuitje! Wij maken de lekkerste pizza’s vers voor u klaar. Dit allemaal op de gezelligste sloep van Midden Nederland. U geniet van een mooie rondvaart en een goed glas wijn of een lekker koud biertje, ondertussen bereid onze chef de lekkerste pizza’s voor u, gewoon waar u bij staat. Alles met verse ingredi├źnten en in een echte hout gestookte steenoven. We hebben een mooie vaarroute waarbij u kunt kiezen uit een vaartocht van 2, 3, of 4 uur. Tijdens het varen doen we verschillende gezellige haventjes en eilandjes aan.

Wij garanderen u de beste pizza ervaring van heel Harderwijk en Zeewolde! Ziet u uzelf ook al zitten? Mooie uitzichten op het water, een lekker muziekje op de achtergrond. De geur van heerlijke versgebakken pizza’s en genieten van een lekker drankje heeft uw personeel of familie een topdag op het water. Gaat het onverhoopt regenen? Geen enkel probleem, wij hebben de hele boot binnen luttele minuten overdekt. Zo staat uw gasten lekker droog en gaat het feestje gewoon verder.

Meer informatie over deze fantastische Pizza-Cruise vind u op de website van de Borrelboot “klik hier” (opent in nieuw venster!)

Bekijk hieronder een kort filmpje van klanten die u reeds voor gingen in dit super gezellige bedrijfsuitje:

Share

Ja ik wil graag meer informatie ontvangen!