Actief bedrijfsuitje in Harderwijk voor gemeente Rijssen Holten

Actief bedrijfsuitje in Harderwijk.

Leuke zeskamp bij bedrijfsuitje voor gemeente Rijssen HoltenDoor de gemeente Rijssen Holten werden wij gevraagd om een actief dagprogramma samen te stellen voor hun bedrijfsuitje met 200 personen. Hierbij moesten we rekening houden met de zeer gevarieerde groep in leeftijd en interesses.
Voor de gemeente hebben we een dag samengesteld met diverse activiteiten verdeeld over 2 rondes. Eentje in de ochtend en eentje in de middag.
De klant had zelf de touringcars voor het vervoer geregeld en nadat de 200 genodigden waren aangekomen werden zij hartelijk ontvangen met koffie/thee en echte Harderwijker Zeebeer (Zeebeer is een typisch Harderwijkse lekkernij voor bij de koffie).

Hierna ging het programma van start waarbij een grote groep ging zeilen op echte authentieke botters. Hierbij mochten ze zelf ook actief meehelpen om zodoende met hun boot als snelste rond het eiland op het Wolderwijd te varen. Diegenen die hier niet zo veel zin in hadden konden gewoon heerlijk chillen in de boot en genieten van het mooie uitzicht. Een andere groep heeft zich prima kunnen vermaken tijdens een actieve zeskamp waarbij ze in twee teams de competitie met elkaar aangingen op de verschillende onderdelen. Dit bracht uiteraard weer de nodige hilarische taferelen met zich mee.

Ook hebben we voor een grote groep een stadswandeling georganiseerd onder leiding van gespecialiseerde gidsen. In het oude centrum van de Hanzestad Harderwijk zijn nog veel monumentale panden terug te vinden met een rijke geschiedenis. De gidsen hebben hier uitgebreid over verteld en iedereen kreeg de mooiste plekjes van Harderwijk te zien.
Daarnaast was er ook een grote groep die graag onder leiding van een gids een fietstocht wilde maken over de Veluwe. Hierbij werden diverse markante plekken aangedaan zoals een oude grote grafheuvel in de bossen en werdt er goed gekeken of er toevallig nog herten voorbij kwamen. Deze gids is gespecialiseerd in natuur en heeft daar ook uitgebreid en interessant over kunnen vertellen aan de deelnemers.

‘S avonds kwam iedereen weer bij elkaar bij Dragt Strand Horst waar ondertussen een overheerlijk BBQ buffet klaar stond voor de deelnemers. Van een dag lekker buiten bezig zijn krijg je honger dus zodra iedereen verzameld was werdt de BBQ geopend en werdt er goed gegeten. Hier en daar werden er sterke verhalen gedeeld met elkaar over de belevenissen van die dag. Met een schitterend uitzicht op de jachthaven werdt er nog lang nageborreld op het terras. Dit was een TOP bedrijfsuitje waarover nog lang nagepraat werdt.

[nggallery id=10]

Share

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.